Стало відомо, яка українська диво-зброя завдала удари вглиб Росії

1577 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

Ще у вересні генерали ЗСУ Валерій Залужний та Михайло Забродський пропонували перенести вектор війни вглиб Росії. Це потрібно для того, щоб російський народ відчував те ж саме, що й український.

І це у понеділок було успішно реалізовано українською армією. Потужні удари було завдано по базі Енгельс в Саратовській області, а інший удар по базі Дягілєво у Рязанській області.

На першій авіабазі базувалися російські стратегічні бомбардувальники, які завдавали дальні ракетні удари по Україні. На другій авіабазі був розташований навчальний центр. Після ударів росіяни офіційно повідомили про трьох загиблих на авіабазах та пошкоджені мінімум два стратегічні бомбардувальники «Ту-95».

Оскільки США та союзники вперто відмовляються надавати Україні далекобійну артилерію, то для таких ударів була використана зброя українського виробництва.

Тепер керівництво Росії знає, що Україна володіє зброєю відплати і за ракетні удари по українських містах може бути кривава відплата.

Оскільки українські удари повністю знівелювали позиції США і Великої Британії, то тепер у союзників не залишилося аргументів, чому Україна не може отримати далекобійну зброю. Адже Україна вже й так володіє технологіями, які дозволяють дотягнутися аж до окраїн Москви.

Як розповіли на правах анонімності українські чиновники, удари були завдані модифікованими безпілотниками радянських часів. Їх модифікували на основі радянських літаків спостереження Ту-141 «Стриж», уточнює Politico.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також