Стартував Кубок майбутніх чемпіонів (ФОТО)

2281 0

Ми у соцмережах:

Стартував Кубок майбутніх чемпіонів (ФОТО)

30 травня на стадіоні “Авангард” стартував Кубок майбутніх чемпіонів - змагання з футболу серед рівненських школярів, які проходять щороку. У 2018 вони ювілейні — десяті.

У врочистій обстановці змагання відкривала заступниця міського голови Галина Кульчинська:

 - Ми вітаємо хлопців та дівчат, які цьогоріч беруть участь в ювілейному “Кубку майбутніх чемпіонів”. Всім бажаємо активної, справедливою і захоплюючої гри. Удачі!

Пізніше п.Кульчинська босоніж спостерігала за грою на футбольному полі в зоні для тренерів та запасних гравців.

Після її вітальних слів зазвучав гімн України.

В цьогорічному турнірі участь бере 34 школи. В основному у футбольних командах — хлопці, проте були помічені й дівчатка.

Меценат змагань, депутат Рівненської міської ради Олександр Нестерук вручив новий м'яч, яким і грали футболісти. Був присутній й ініціатор турніру Микола Несенюк.

Традиційно турнір відкривали переможці минулорічного Кубку — школа №11, яка відповідно до результатів цьогорічного жеребкування зіграла з командою футболістів зі школи №10.

Перед початком матчу хлопці розминалися.

А потім почалася запекла гра “зелених” (школа №10) із “темно-синіми” (школа №11). Останні — помітно сильніша команда, яка забила гол супротивникам вже в перші 5 хвилин.

Збоку тренери обох команд емоційно реагували на кожен вдалий і невдалий удар.

- Гра триває 2 тайми по 15 хвилин з п'ятихвилинною перервою за правилами гри в шкіряний м'яч, - розповів начальник відділу фізичної культури управління сім'ї, молоді та спорту Рівного Сергій Заєць. - Команди розбиті на підгрупи за місцем дислокації. На “Авангарді” гратиме 2 підгрупи по 6 команд. Ще дві підгрупи - 5 та 6 команд — грає на Набережній на стадіоні ДЮСШ “Верес”. Дві останні підгрупи — 5 та 6 команд — гратимуть на стадіоні НВК 26.

Змагання з проходженням в 1/8 фіналу триватимуть з 30 травня по 6 червня. Фінал відбудеться 15 червня.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також