Студенти голосувати не поспішають, а вахтер не хоче міряти температуру (ФОТО)

1393 0

Ми у соцмережах:

Студенти голосувати не поспішають, а вахтер не хоче міряти температуру (ФОТО)

У Рівному дільниця №560944 на вулиці Чорновола у гуртожитку НУВГП відкрилася вчасно – о восьмій ранку. Голосування не насичене, людей було мало, але не обійшлося без конфліктних ситуацій.

 -          Під дверима дільниці вже чекало троє чоловік, щоб проголосувати, - розповіла голова ДВК Валентина Олійник. – Потім ажіотажу не було. Чекаємо його пізніше по обіді, коли студенти почнуться з’їжджатися. З 1592 виборців, які закріплені за нашою дільницею, лише одна людина голосуватиме на дому. Ми поїдемо до неї пізніше. Захисні засоби нам видали в повній мірі.

Студент Кулініч прийшов здійснити волевиявлення ще до сніданку. Каже, встиг тільки вмитися та почистити зуби.

-          Щоб швидше справитися – та й по всьому, - пояснив хлопчина.

На вході, за його словами, температуру йому не заміряли. З коридору долинають незадоволені вигуки вахтерки Людмили Бондарчук, яку змушують заміряти температуру виборцям, які заходять.

-          Чому я, вахтер, яка має обов’язки з дезінфекції і прибирання приміщення, маю міряти температуру усім, хто входить? - обурена жінка. – На дільниці має бути свій термометр і своя людина, яка це робитиме. В кінці кінців їм за це платять гроші. Я теж ходила голосувати зранку на свою дільницю, там мені поміряв температуру член виборчої комісії.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також