Студенти невдоволені зміною руху потягів і проситимуть «Укрзалізницю» дослухатись

2888 0

Ми у соцмережах:

Студенти невдоволені зміною руху потягів і проситимуть «Укрзалізницю» дослухатись

З 10 грудня потяг сполученням Київ- Львів-Київ №141-142 змінює свій маршрут. Він курсуватиме за новим розкладом: Бахмут-Харків-Полтава-Київ-Житомир-Ковель-Львів.

Цей потяг – єдиний, який проходить через північні райони Рівненщини та місто Вараш. Раніше ним було зручно їздити до Києва та Львова. Але відтепер пасажирам, щоб добратись з міста рівненських атомників у столиці, треба буде провести у дорозі вже не 6, а 10 годин.

Потяг зі Львова тепер відправлятиметься о 13-й годині 10 хвилин, коли у студентів ще тривають пари. А до Києва він прибуватиме о 4-й годині 20 хвилин ранку, отож до відкриття метро пасажирам доведеться просидіти у вокзалі.

Ініціативна група студентів на чолі з головою Молодіжної ради Вараша Дмитром Беньком вже заявила про незадоволення зміною руху потягів №141-142.   

Їх підтримали майже 400 студентів з різних університетів Львова та Києва, повідомив у Фейбуці Дмитро Бенько. Від імені студентів він звернувся до ПАТ «Укрзалізниця, Міністерства інфраструктури України, Міністерства освіти і науки України та просить посприяти , щоб графік руху потягів був змінений для зручності мешканців північних районів Рівненщини. У понад 10 університетів розпочався збір підписів під зверненням до «Укразалізниці» .

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також