Суд арештував вилучене у рівненського митника майно

289 0

Ми у соцмережах:

Суд арештував вилучене у рівненського митника майно

Вищий антикорупційний суд наклав арешт на майно, яке вилучили детективи НАБУ в ході обшуку у начальника управління боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил Рівненської митниці Андрія Дзюби. НАБУ і САП підозрюють його у хабарництві.

Таке рішення ухвалив ВАКС, повідомляє «Слово і діло». 

Як відомо, 3 липня детективи НАБУ провели обшуки в машині та готельному номері Дзюби та його дружини. Вони вилучили дві флешки, мобільний телефон iPhone 15 ProMax; тримач сім-карти; телефон iPhone 12 Pro,; сім карту; автомобіль Volvo XC90 та свідоцтво про його реєстрацію, а також ключ від авто. Прокурор САП просив накласти арешт на це майно.

«Клопотання про арешт майна задовольнити частково. Накласти арешт на майно, а саме: вилучене під час проведення обшуку готельного номеру мобільний телефон iPhone 15 ProMax; вилучене під час проведення обшуку автомобіля VOLVO XC90: тримач сім-карти з номером; мобільний телефон iPhone 12 Pro; сім-карту та автомобіль Volvo XC90 шляхом позбавлення права відчуження та розпорядження та таким майном», – йдеться в рішенні.

За даними слідства, Дзюба разом з подільниками, за хабарі розмитнював товари за зниженими тарифами. Читайте більше: Митника, який торік отримав «приз» на мільйон, днями у Рівному взяли на хабарі


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також