Суд продовжив арешт депутата-лісівника з Рівненщини та зменшив йому майже у 13 разів суму застави

1265 0

Ми у соцмережах:

Суд продовжив арешт депутата-лісівника з Рівненщини та зменшив йому майже у 13 разів суму застави

Вищий антикорупційний суд продовжив до 17 березня строк тримання під вартою депутата Рівненської обласної ради від партії «Сила і честь», заступника голови Поліського лісового офісу «Ліси України» Віталія Суховича. Його підозрюють у незаконному збагаченні.

Таке рішення ухвалив ВАКС, повідомляє «Слово і діло».

Як відомо, за клопотанням Державного бюро розслідувань інший суд узяв під варту Суховича. Альтернативою йому визначили 192 млн грн застави. Пізніше справу передали до НАБУ і вже детектив просив продовжити арешт депутата.

- Клопотання детектива НАБУ про продовження строку тримання під вартою щодо підозрюваного (Віталія Суховича – ред.) задовольнити. Продовжити строк тримання під вартою підозрюваному на 60 днів. Строк дії ухвали щодо продовження до підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою становить 60 днів, тобто до 17 березня включно, – йдеться в рішенні.

Одночасно депутату визначили альтернативою 15,14 млн грн застави.

Нагадаємо, Державне бюро розслідувань викрило депутата на незадекларованих статках на мільйони доларів. Під час обшуків у нього знайшли та вилучили понад 4 млн доларів у різній валюті.

Також правоохоронці виявили три елітні автомобілі «AUDI Q8», MERCEDES-BENZ GLE 350E, BMW X5, коштовності та дорогий годинник елітної марки Patek Philippe, золоті монети, зливки золота тощо. 

Читайте також: По мільйони лісника Суховича прийшли, бо той опирався звільненню

Ліснику Суховичу призначили заставу в майже 200 мільйонів

Сильний і чесний! Навіщо ліснику Суховичу мільйони доларів?


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також