Суд скасував рішення про закриття справи щодо стрілянини у Старому Селі

2073 0

Ми у соцмережах:

Суд скасував рішення про закриття справи щодо стрілянини у Старому Селі

Сьогодні, третього липня, колегія суддів Рівненського апеляційного суду розглянула апеляційну скаргу жителя Березного Ігоря Натяжки на ухвалу слідчого судді про закриття кримінального провадження щодо стосувалося стрілянини в Старому Селі Рокитнівського району 15 січня 2017 року.

Нагадаємо, 15 січня 2017 року близько п’ятої ранку на подвір'я до жителя Старого Села Івана Павловича завітали 19-річний мешканець Березного Ігор Натяжка, а також 26-річний та 23-річний брати Дмитро і Станіслав Рощуки із села Зірне. Погрожуючи господарю, хлопці показали гранату. Тоді Іван Павлович схопив рушницю та кілька разів вистрелив з неї у хлопців. Вони отримали вогнепальні поранення на кинулись утікати, але місцеві жителі їх наздогнали. 19-річного Ігоря Натяжку жителі Старого Села взяли в заручники, били та допитували. В результаті чого хлопця доправили до лікарні з раною передпліччя, закритою черепно-мозковою травмою та струсом головного мозку. Граната, якою хлопці погрожували Івану Павловичу, виявилась муляжем бойової осколкової гранати Ф-1.

Після проведення досудового розслідування правоохоронцями слідчий суддя виніс ухвалу про закриття кримінального провадження визнавши Ігоря Натяжку потерпілим. Натомість потерпілий разом з адвокатом Ігорем Горіновим переконані, що рішення про закриття кримінального провадження передчасне, бо під час досудового розслідування були допитані не всі свідки. Також вони переконані, що варто провести додатковий огляд подвір’я Івана Павловича для з’ясування усіх обставин події.

Колегія суддів, порадившись у нарадчій кімнаті, ухвалила рішення задовольнити апеляційну скаргу Ігоря Натяжки. 

Читайте також: Стрілянина на Поліссі


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також