Суд закрив справу про «адміністративну корупцію» голови Рівненської ОДА

2040 0

Ми у соцмережах:

Олексій Муляренко на торішньому судовому засіданні

Сьогодні суддя Рівненського міського суду Віктор Кухарець, щойно розпочавши, завершив розгляд справи про адміністративне корупційне правопорушення голови Рівненської ОДА Олексія Муляренка.

Нагадаємо, НАЗК звинуватило Олексія Муляренка у тому, що у декларації за 2015 рік він подав недостовірні відомості, що відрізняються від достовірних на близько 445 тис. грн.

На засіданні попросив суддю залишити справу без розгляду прокурор, тобто сторона звинувачення. Послався на те, що спливли терміни накладання адміністративного арешту, адже порушення було зроблено ще у 2016 році.

Клопотання прокурора суддя задовольнив. Тож розгляду справи по суті і з’ясовування, порушив голова Рівненської ОДА антикорупційне законодавство чи ні, не було.

Представники НАЗК, як повідомили РВ у прокуратурі області, до суду не прибули, оскільки такі справи у судах супроводжують прокурори.

Детальніше про корупційне правопорушення, в якому звинуватило НАЗК Олексія Муляренка, та про його торішній суд, що також стосувався «адміністративної корупції», читайте тут.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також