Судитимуть, бо розтратив майже 200 тисяч гривень, виділених на ремонт шкіл

870 0

Ми у соцмережах:

Судитимуть, бо розтратив майже 200 тисяч гривень, виділених на ремонт шкіл

На Рівненщині судитимуть керівника підприємства за розтрату майже 200 тисяч гривень бюджетних коштів, виділених на ремонт шкіл у Сарненському районі.

Зібраними слідчим та прокурором доказами встановлено, що під час виконання замовних місцевою владою робіт з капітального ремонту шкіл та дошкільних навчальних закладів району керівник підрядної фірми підробив офіційні документи, внісши до них неправдиві відомості щодо вартості виконаних будівельно-монтажних робіт, поставленого товару та розміру оподаткування господарських операцій.

Внаслідок таких злочинних дій фактично вчинено заволодіння майже 200 тис грн, які керівник підприємства розтратив у власних цілях.

Дії посадовця кваліфіковано слідчим поліції як заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене повторно, легалізація доходів, одержаних злочинних шляхом та службове підроблення.

Суд виніс ухвалу про арешт усього майна підозрюваного з метою відшкодування шкоди, завданої кримінальними правопорушеннями. Тепер долю обвинуваченого вирішить суд, куди вже відправили обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно підозрюваного, повідомляє прес-служба прокуратури Рівненської області. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також