Судитимуть двох іноземців, які вбили у Бучанському районі Ярослава Сивого

2336 0

Ми у соцмережах:

Судитимуть двох іноземців, які вбили у Бучанському районі Ярослава Сивого

За процесуального керівництва Києво-Святошинської окружної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно двох осіб за фактом розбійного нападу на 50-річного мешканця Рівненської області - головного лікаря санаторію "Червона калина" Ярослава Сивого та його умисного вбивства.

Київська обласна прокуратура повідомила: розслідуванням встановлено, що у грудні 2021 року, перебуваючи у м. Києві, потерпілий підійшов до автомобіля служби таксі та попросив водія-іноземця відвезти його до готелю. В автомобілі, окрім водія, знаходився і його приятель, теж громадянин іншої країни. Вказані особи погодилися відвезти чоловіка до потрібного йому місця.

У ході поїздки, під час зупинки, один з іноземців пересів на заднє пасажирське сидіння, завдав потерпілому декілька ударів у ділянку голови кулаками та скляною пляшкою, від чого той втратив свідомість.

Нападники відібрали у чоловіка банківські карти, мобільний телефон, сумку та гроші, після чого відвезли у Бучанський район Київської області. Його задушили краваткою та залишили тіло в лісосмузі із зв’язаними руками й ногами. У подальшому з особистих банківських карток та картки санаторію зловмисники знімали гроші.

Досудове розслідування здійснювалося Бучанським райуправлінням ГУ Нацполіції в Київській області.

Читайте також: Вбили Сивого: відомого рівнянина знайшли у лісі поблизу Києва

Вбили Сивого заради наживи: двом іноземцям загрожує довічне ув`язнення (ВІДЕО)

За що узбеки вбили Сивого? 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також