Судитимуть водія БМВ, який був під дією наркотика та розтрощив ВАЗ

1247 0

Ми у соцмережах:

Судитимуть водія БМВ, який був під дією наркотика та розтрощив ВАЗ

Прокуратурою Рівненської області скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 38-річного рівнянина, якого обвинувачують у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинили 17 квітня цього року смерть восьмимісячного малюка та заподіяли тяжке тілесне ушкодження.

Під час досудового розслідування було встановлено, що перебуваючи під впливом наркотичної речовини, рівнянин керував  автомобілем БМВ. Рухаючись по автомобільній дорозі з боку с. Великий Житин, Рівненського району у напрямку Рівного, в місці, де організовано рух по колу, не надав перевагу в русі автомобілю ВАЗ-2106, який їхав головною дорогою, та  допустив зіткнення з ним.

Восьмимісячна дитина загинула. Ще дві жінки отримали тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості. Усі вони були пасажирками автомобіля ВАЗ-2106.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося слідчими СУ ГУНП в Рівненській області. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. 

Читайте також: Затримали водія BMW, який на виїзді з Рівного спричинив ДТП, де загинув малюк


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також