Судовим охоронцям подякували за допомогу

1072 0

Ми у соцмережах:

Судовим охоронцям подякували за допомогу

Організаціям, які надають допомогу малозахищеним групам населення і у звичайний час складно шукати благодійників та інвесторів. А сьогодні, коли перед країною стоїть виклик пандемії COVID-19, усі ресурси спрямовані на підтримку медиків та сфер критичної інфраструктури. Допомога у такі часи відчутна, як ніколи.

КП "Центр реабілітації та паліативної допомоги" подякував у Рівному Службі судової охорони за допомогу у непрості часи. Дітям потрібно було оплатити молочну продукцію, бо через відсутність кошторису не було змоги цього зробити. Судові охоронці одразу ж зібрали кошти та передали їх у заклад. А у відповідь - почули таку подяку:

-  Співробітники Служби судової охорони Рівненщини відгукнулися і надали допомогу, оплативши харчі для наших вихованців. За це висловлюємо щиро подяку кожному, хто долучився до цієї благодійної справи,  і зокрема начальникові Територіального управління Служби судової охорони у Рівненській області Віктору Морозу. Ваше чуйне ставлення до проблем нашого центру допомагає не падати духом у цей непростий час. Дякуємо вам за ваші добрі і відкриті серця! 

 

 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також