Суддя просить подарувати маленькій дівчинці щасливе життя!

3464 0

Ми у соцмережах:

Іринка - у класі

Суддя Олександра Жуковська просить допомогти врятувати життя семирічній Іринці, яка навчається у другому класі разом з її донькою, і раптово захворіла.

Олександра Жуковська повідомила у Фейсбуці: 

- Вчора вночі ми, батьки класу, дізнались про страшний діагноз 7-річної світлої дівчинки. Відчуття шоку не минуло досі... Я розумію маму, яка майже не говорить ні з ким і зосереджена лише на виживанні дитини... У Іринки рак нирки. Невинна дитина не вчиться дистанційно, не грається безтурботно з меншою сестричкою, а лежить під крапельницями, лікується. З 13.03.2020 уже перенесла 4 хіміотерапії! Пухлина зменшилась на 55%. Сьогодні Ірина з мамою поїхали в Київ, де чекає операція і реабілітація. Батьки не говорили про трагедію. Але зараз ресурси родини вичерпано.
Я рідко прошу про допомогу. Але сьогодні молю. Будь ласка, мої колеги, читачі, друзі і підписники, допоможіть. Знаю, що зараз для всіх складний час, що карантин висмоктав ресурси, що роботи немає і доходи впали... Всім важко. Але, будь ласка, допоможіть, хто чим зможе, хоть по 50-100 грн. Кожна копійка піде на добру справу врятування ні в чому невинної 7-річної дитини!
Заздалегідь дякую за чуйність, підтримку і внесок, за шанс на щасливе життя маленької Іринки!

Реквізити банківської карти ПБ батька дівчинки: 4149 6293 1522 7181 Примак Олександр. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також