Суду чекатиме в СІЗО

1563 0

Ми у соцмережах:

Суду чекатиме в СІЗО

Слідчі скерували обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо обвинувачення громадянина Б. у вчиненні злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків. Обвинуваченому, який має не зняту і не погашену судимість, загрожує покарання від 8 до 12 років позбавлення волі.

На розгляді в Костопільському районному суді перебуває кримінальне провадження від 21 лютого 2017 по обвинуваченню Б. у вчиненні злочинів, пов’язаних із незаконним виготовленням, зберіганням та розповсюдженням наркотичних психотропних речовин.

Цьогоріч 2 липня місцевий суд задовольнив клопотання слідчого про продовження обвинуваченому Б. запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

Ухвалу місцевого суду в апеляційному порядку оскаржив захисник обвинуваченого. В апеляційний скарзі він просив суд не застосовувати до громадянина Б. виняткового запобіжного заходу, замінивши на більш м’який, не пов'язаний із триманням під вартою.

Під судового розгляду з’ясувалося, що Б., маючи не відбуту частину покарання — 2 роки 5 місяців, спільно зі співучасниками налагодив систематичне незаконне виготовлення, зберігання та збут психотропних речовин. Під час обшуку в будинку обвинуваченого, який на момент затримання проживав у м.Дубровиці, виявлено велику кількість психотропних речовин та дві одиниці вогнепальної зброї.

Прес-служба Рівненського апеляційного суду повідомила, що заслухавши пояснення захисника та обвинуваченого, доводи прокурора, а також взявши до уваги ту обставину, що вироком Апеляційного суду Рівненської області від 21 жовтня 2003 року громадянина Б. визнано винуватим у вчиненні  умисного вбивства з хуліганських мотивів, та  призначено покарання — 15 років позбавлення волі, ухвалу Костопільського районного суду від 2 липня 2019 року щодо продовження обвинуваченому Б. запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою до 30 серпня 2019 року суд залишив без змін, а апеляційну скаргу захисника — без задоволення.

 



ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також