Суші, що люблять - Суші, що замовляють знову

525 0

Ми у соцмережах:

Суші, що люблять - Суші, що замовляють знову

Зараз суші-сетом вже нікого не здивуєш, проте ще не так давно ця страва здавалася справжнім делікатесом й замовити її — означало не просто поласувати, а доторкнутися до японських традицій та культури. Незвичним було все: форма, вигляд, спосіб вживання, смак та багато іншого. Сьогодні ж з’явилось усе більше ресторанів японської кухні та чи добре це впливає на якість суші? На це та інші питання відповідає команда Кілограм Суші.

Для того, щоб створити справжній кулінарний шедевр однією наснагою не обійдеться. За свій багаторічний досвід майстри Кілограм визначили чотири складові, без яких неможливо приготувати ідеальні суші та роли: команда професіоналів, бездоганна якість та свіжість продуктів, дотримання традиційних рецептів, а також використання високотехнологічного обладнання для зберігання та приготування страв. Останні два пункти чудово ілюструють справжній японський підхід до справи: вдале поєднання новітніх технологій з багатовіковими традиціями. Саме цей підхід і використовує команда Кілограм.

Команда професіоналів

Стати частиною KILOGRAMM SUSHI Project можуть лише справжні майстри своєї справи. Ми проводимо ретельний відбір, щоб Ви були певні в тому, що замовляєте справді якісний продукт. Відповідальність на кожному етапі виробництва — це те, як ми робимо свою справу. Наші спеціалісти ретельно обирають постачальників, адже від якості їх послуг значною мірою залежить якість нашої продукції. Дуже важливо, щоб продукти потрапляли до нас максимально свіжими, тому ми приділяємо особливу увагу способу транспортування сировини: має використовуватись сучасне охолоджувальне обладнання, що здатне зберегти свіжість та смакові якості сировини.

Лише якісні продукти

Зберегти свіжість продуктів — ще не головне, адже якщо якість продукту сумнівна, то навіть якщо він свіжий, нічим вже не зарадиш. Саме тому наші аудитори замовляють лише екологічні та якісні продукти: спеціальний рис найвищого сорту транспортують з США та Китаю, а васабі та соєвий соус ми замовляємо прямісінько з Японії, щоби Ви мали змогу насолодитися справжнім японським смаком.

Рибу та морепродукти ми обираємо з особливою увагою. При її доставці обов’язково має використовуватись технологія шокової заморозки, завдяки якій вдається повністю уникнути появи шкідливих мікроорганізмів. Норі ми замовляємо тільки з маркуванням «А» або «Gold», адже такі листи відрізняються високою якістю, ароматом і гнучкістю.

Високотехнологічне обладнання на варті Вашої безпеки

Кухня компанії обладнана новітніми розробками приладів для зберігання та приготування страв. Завдяки якісним рисоваркам, наші майстри готують рис ідеальної консистенції, щоб Ви могли ласувати справжніми сушами.

Охолоджувальне обладнання дозволяє зберігати усю свіжість та смак продуктів, завдяки спеціальному температурному режиму та необхідному рівню вологи. За допомогою сучасних рибочисток, усі кістки, навіть дрібні, повністю видаляються з риби. А щоб таку рибу можна було нарізати ідеальними шматочками, ножі наших суші-майстрів точать декілька разів на день.

Професійному обладнанню також потрібен професійний догляд, тож наша команда двічі на день робить генеральне прибирання кухні. Кожен прилад дезінфікуються одразу ж після використання. Уся команда Кілограм Суші повністю дотримується крантинно-санітарних умов: кожен учасник команди допускається до закладу лише за наявності маски та захисних рукавичок, а також після перевірки температури.
Задля Вашої безпеки ми запровадили безконтактну доставку, тож якщо Ви хочете бути певні у повній безпеці для свого здоров’я — просто вкажіть це при замовленні.

Суші Кілограм — нас замовляють знову і знову!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також