Сусіди підозрюють, що монашка у Рівному заразила їх коронавірусом

23335 0

Ми у соцмережах:

Сусіди підозрюють, що монашка у Рівному заразила їх коронавірусом

Померла від коронавірусу 81-річна монашка. яка проживала у Рівному в будинку на вулиці Котляревського, 4.

 Як розповіла її сусідка Валентина, бабусю «швидка» забрала у п’ятницю, а в суботу вона померла. Мешканцям будинку ніхто не повідомив, що жінка була хвора на коронавірус:

- Це якийсь жах. На нас ніхто не зважав, поки ми не забили тривогу. Міський голова Володимир Хомко сказав неправдиву інформацію. За його словами, жінка лише формально прописана у Рівному, а сама жила в монастирі в області. Однак це неправда, вона постійно тут жила. Як мені пояснили у виконкомі, міського голову ввели в оману родичі бабусі, щоб її дозволили поховати на кладовищі у Старому Корці. Вони взагалі не йдуть на контакт з мешканцями будинку.

Ми всі сиділи на карантині, а матушка Лариса ходила по будинку й кашляла. Вона нам розповідала, що ніякого вірусу немає і це усе неправда. Сусіди допомагали старенькій, адже діти її покинули. Хтось до свята змінював їй штори, інший займався паскою та крашанками. Я сама їй допомагала. Думаю, я теж хвора, бо у мене температура 38. Вже здала тест, чекаю результатів.

Підозрюю, що в нашому будинку ще є заражені люди. Коли бабуся померла, то ніхто не відслідковував її контактів. Дехто з людей уже вийшов на роботу. Ніякої дезінфекції в будинку не було, ніхто на нас не зважав, поки ми не забили тривогу. До цього всі
говорили, що монашка з області. Лише зараз почали щось робити.


До слова, син бабусі – монах зі Старого Корця – теж у тяжкому стані у реанімації інфекційного відділення міської лікарні Рівного.
Бабуся була монашкою УПЦ, яка перебуває в єдності з Московським патріархатом.

Читайте також по темі: Від коронавірусу померла жінка, яка у Рівному стала монашкою


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також