Сяде на 5 років, бо побив та обікрав жителя Рівненщини

165 0

Ми у соцмережах:

фото - поліція Рівненської області

Суд сказав своє слово.

На початку березня до реанімації у райлікарні потрапив 53-річний мешканець селища Смига. Його госпіталізували з  множинними переломами ребер, забійними ранами, струсом мозку та закритою черепно-мозковою травмою.
 
- Спочатку чоловік повідомив медикам, що ушкодження отримав з власної необережності внаслідок падіння зі скутера. Однак через декілька днів зізнався, що його побили, - кажуть в обласній поліції.
 
Поліцейські встановили, що побитий розпивав алкоголь зі своїми знайомими вдома у одного із них. Посварився із 31-річним односельчанином. Той побив старшого чоловіка та пригрозив йому, аби мовчав.
 
- Допоки чоловік перебував на лікуванні, 31-річний зловмисник пошкодив замок, проник до літньої кухні та викрав два електроінструменти загальною вартістю понад 4000 гривень.

Відомо, що кривдник раніше судимий. Уже притягався до кримінальної відповідальності за домашнє насильство.

- Суд обрав запобіжний захід у виді тримання під вартою, де він перебуває і досі. Слідчі зібрали достатньо доказів у справі та скерували кримінальне провадження із обвинувальним актом до суду. Днями суд виніс вирок: 5 років і 3 місяці позбавлення волі.
Вирок іще не набрав законної сили, тож сторона захисту може подати апеляцію.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також