Так хотів випити і палити, що розбив шибу в кафе

1044 0

Ми у соцмережах:

Так хотів випити і палити, що розбив шибу в кафе

На Сарненщині раніше судимий чоловік проник пізньої ночі в заклад громадського харчування і викрав звідти товари й гроші. Втік додому в Калинівку, де й попався поліцейським.

 Повідомлення про крадіжку із закладу громадського харчування у селищі Степань до поліції надійшло 19 лютого близько 9:30.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що невідома особа вночі проникла до закладу, розбивши віконне скло бордюрним каменем. Із кафе зник алкоголь, цигарки та 122 гривні з каси.

Поліцейські Сарненського відділу оперативно встановили особу зловмисника, який проживає у сусідньому селі Калинівка. Раніше судимого за аналогічні злочини 31-річного чоловіка виявили за місцем проживання, а частину викрадених продуктів, спиртного та цигарок — неподалік будинку.

У рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, встановлюватиметься сума завданих збитків та проводитиметься товарознавча експертиза. Санкція інкримінованої жителю Калинівки статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до шести років позбавлення волі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також