Так святкували Пасху, що ледь не спалили школу (ВІДЕО)

5281 0

Ми у соцмережах:

Так святкували Пасху, що ледь не спалили школу (ВІДЕО)

У Володимирецькому районі рятувальників викликали на гасіння пожежі в школі. Поліцейські попередньо встановили, що поблизу відпочивала компанія.

 Інцидент стався в селі Сопачів на перший день Великодня, 19 квітня. У спільноті @rivne_1283 опублікували відео з місця події.

 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

На Володимиречині с.Сопачів горіла школа. За слів очевидців біля школи пиячили три особи два чоловіка і одна жінка. На місті події було знайдено три пляшки з під алкоголю. Попередня версія поліцейських, що пиячки кинули недопалок спалахнула трава, а в фундаменті був отвір, який був запханий соломою, тому і вогонь перекинувся в середину. #rivne #рівне

Публикация от Rivne 1283 (@rivne_1283)

«На Володимиречині с.Сопачів горіла школа. За слів очевидців біля школи пиячили три особи два чоловіка і одна жінка. На місті події було знайдено три пляшки з під алкоголю. Попередня версія поліцейських, що пиячки кинули недопалок спалахнула трава, а в фундаменті був отвір, який був запханий соломою, тому і вогонь перекинувся всередину», - йдеться в повідомленні, що супроводжує відео.

В управлінні ДСНС Рівненської області факт виклику на гасіння пожежі в школі підтвердили. Речниця ГУ НП в Рівненській області Марія Юстицька уточнила:

-          Було задимлення, до вогню не дійшло. Задиміла монтажна піна в школі. Рятувальники здерли шар пінопласту, щоб локалізувати пожежу. Попередньо встановлено, що поблизу школи відпочивала компанія, проте хто саме – поки невідомо. Поки що кваліфікуємо як «необережне поводження з вогнем». Триває встановлення всіх обставин загоряння.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також