Таких грошей на вибори у Рівному ще не витрачали – Хомко

2553 0

Ми у соцмережах:

Таких грошей на вибори у Рівному ще не витрачали – Хомко

Міський голова Рівного Володимир Хомко здивований результатами місцевих вборів.

- Вітаю партію «Голос», яка проходить у раду. У них було обмаль реклами. Навіть не думав, що вони візьмуть такі хороші результати. Молодці! Мене здивувало те, що партія «Слуга Народу» так мало набрала. Ріст рейтингу партії «Європейської Солідарності» був прогнозованим, бо ця ніша незаповнена. Однак не думав, що буде така пара у другому турі виборів міського голови. Узагалі, політична компанія по брудності була така, як і завжди. Здивувало те, скільки грошей було витрачено на ці вибори. Ще ніколи на вибори у Рівному не витрачали таких коштів, - сказав Володимир Хомко.

Висловився міський голова й про складну систему виборів.

- Це приклад того, що відбувається, коли за роботу беруться теоретики. Люди не мають практичного досвіду, а лише прочитали гарні книжки. Через це багато бюлетенів було зіпсовано. Старшим людям було дуже важко розібратися. У нас в міській раді було п’ять таких теоретиків. Мені хотілось би побачити, як би вони вели сесію, коли кілька людей постійно вставляють палки в колеса, - сказав Хомко.

 

Додамо, що другий тур виборів міського голови має пройти через три тижні – 15 листопада. У другий тур вийшов будівельник Віктор Шакирзян та ректор семінарії ХВЄ Олександр Третяк, якого підтримує «Європейська Солідарність».

Читайте також по темі: Тінь Порошенка накрила Рівне

Наступник не буде мати проблем з містом до Нового року – Хомко


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також