Там, де буде Готичний сад: в неділю рівнян запрошують на концерт

448 0

Ми у соцмережах:

Там, де буде Готичний сад: в неділю рівнян запрошують на концерт

Вхід вільний.

 Проєкт Рівненської обласної філармонії  Готичний сад Органного залу - новий культурний простір  Рівного,  як екологічна реновація території пам'ятки архітектури наближається до свого завершення.

- Заключну масштабну подію ми символічно плануємо провести у майбутньому Готичному саду – затишній локації у центрі нашого міста, яка вже цієї весняно - літньої пори може стати простором для культурних подій, літературних вечорів, музичних імпрез, тощо, - розповіли у філармонії.

Отож, 12 травня о 18:00 годині чекаємо рівнян та усіх, хто долучився до реалізації нашого проєкту на концерт просто неба «Музика в саду: українське ретро». Віримо, що погода не підведе, але у разі дощу, ми проведемо концерт і презентацію проєкту в Залі камерної та органної музики.
 
Цього дня в Україні відзначається День матері, тому у концерті звучатимуть музичні вітання для мам у виконанні артистів та академічного камерного оркестру Рівненської обласної філармонії. 
 
В програмі концерту українські хіти та мелодії, що вже кілька десятиліть не втрачають популярності  і співаються як народні – пісенні скарби авторства Володимира Івасюка, Ігоря Поклада, Володимира Верменича, Ігоря Шамо, Мирослава Скорика, Платона Майбороди, а також пісня рівненського композитора Дмитра Кухарука, яку почуємо з вуст онуки композитора, солістки філармонії Анни Прядко. 7 творів прозвучать в оркестрових аранжуваннях диригента академічного камерного оркестру Юрія Скрипника.
Вхід вільний ‼️
 
Учасники:
- Заслужена артистка України Ірина КРИВОРУЧЕНКО (меццо-сопрано)
- Анастасія Янцур (сопрано)
- Анна Прядко (сопрано)
- Павло Мищук (тенор)
- Фольклорний дует ««ETNOmix» (Світлана Юзюк, Ріта Макарук)
- Тріо Міського будинку культури Рівненської міської ради «Лісова пісня» (Галина Давидюк, Тетяна Батейко, Мирослава Толочик)
- Ірина Козачук (електропіано)
- Олена Бурдуковська (електропіано)
- Тарас Прядко (фагот)
- Євген Родіонов (контрабас)
- Олександр Дем’янюк (ударні)
- Академічний камерний оркестр РОФ, головний диригент Юрій Скрипник
 
Нагадуємо, що проєкт "Готичний сад Органного залу - новий культурний простір Рівного як екологічна реновація території пам'ятки архітектури" реалізується КЗ "Рівненська обласна філармонія" РОР в рамках програми ZMINA: Rebuilding, за підтримки фонду ІЗОЛЯЦІЯ (UA), Trans Europe Halles (SE), Malý Berlín (SK) та співфінансується програмою Європейського Союзу "Креативна Європа".
 
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також