Танкісти вже знають, хто кращий: на Рівненщині завершився конкурс на кращий танковий взвод Сухопутних Військ Збройних Сил України

1160 0

Ми у соцмережах:

Танкісти вже знають, хто кращий: на Рівненщині завершився конкурс на кращий танковий взвод Сухопутних Військ Збройних Сил України

Воїни-танкісти оперативних командувань Сухопутних Військ ЗС України, - у складі танкових взводів, - упродовж п'яти діб на Рівненському полігоні виборювали звання кращих серед професіоналів. Визначальними стали досвід і командний дух.

Напружений ритм боротьби у різних номінаціях, самовіддача, індивідуальна підготовка і командний дух були притаманні кожному дню змагань, а визначальними у досягненні кінцевого результату, - перемоги, - став досвід кожного, злагодженість командних дій всіх екіпажів взводу. Танковий бій завжди зворушливе дійство - броньований кулак у наступі чи надійний щит у обороні. Одним словом – сила, міць і надійність!

Змагалися між собою бойові побратими, у яких за плечима не одна сумісна ротація у горнилі війни. Відтак, поважному журі змагань було важко визначити переможця до останнього дня. Лише після тривалих дебатів судді конкурсу, - офіцери зі значним бойовим досвідом, - визначилися з переможцями.

Першість вибороли «залізні лицарі» 17 окремої танкової бригади оперативного командування «Схід», другими стали танкісти 56 окремої мотопіхотної бригади оперативного командування «Південь», і почесне третє місце посіли танкісти 1 окремої танкової бригади оперативного командування «Північ».

Нагороди особисто вручив та привітав переможців командувач Сухопутних Військ Збройних Сил України генерал-полковник Олександр Сирський.

- Навчання проходили у складній тактичній обстановці, в умовах максимально наближених до бойових, особовий склад екіпажів показав високу навченість, ініціативу, фахову точність ведення вогню з озброєння танку, – підсумував генерал-полковник Олександр Сирський.

Служба зв’язків з громадськістю Командування Сухопутних Військ ЗС України.

Читайте також: Танкісти змагаються й стріляють, а хто з них найкращий - ще не знають та Командувач Сухопутних Військ спостерігав, як на Рівненському полігоні змагаються «залізні лицарі»


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також