Командувач Сухопутних Військ спостерігав, як на Рівненському полігоні змагаються «залізні лицарі» (відео)

1198 0

Ми у соцмережах:

Командувач Сухопутних Військ спостерігав, як на Рівненському полігоні  змагаються «залізні лицарі» (відео)

За ходом змагань на кращий танковий взвод Сухопутних Військ Збройних Сил України, що проходять на Рівненському полігоні, спостерігав командувач Сухопутних Військ Збройних Сил України генерал-полковник Олександр Сирський. Він відзначив злагодженість дій та майстерність екіпажів, котрі виконували конкурсні завдання.

На Рівненському загальновійськовому полігоні тривають змагання на кращий танковий взвод Сухопутних Військ Збройних Сил України. Змагаючись на навчальних ділянках, танкісти підвищують свій професійний рівень та удосконалюють практичні навички в оволодінні озброєнням і військовою технікою, організацією бою та його всебічним забезпеченням.
Конкурс проводиться у кількох номінаціях на штатній військовій техніці, в складі чотирьох екіпажів танкового взводу.

У четвер за ходом змагань спостерігав командувач Сухопутних Військ Збройних Сил України генерал-полковник Олександр Сирський. Він відмітив злагодженість дій та майстерність екіпажів, котрі виконували конкурсні завдання. Упродовж попередніх двох днів команди вже продемонстрували злагодженість дій на тактичному полі під час вправи «Стрільба з озброєння танків на великі відстані».

Генерал-полковник Олександр Сирський  високо оцінив дії підлеглих йому танкістів.

Навчання проходили у складній тактичній обстановці, в умовах максимально наближених до бойових. Екіпажі показали високу навченість, ініціативу і високу точність ведення вогню з озброєння танка. Ми всі бачили вмілі дії механіків-водіїв, майстерне маневрування, фахове керування командирами підрозділів, ну, і звичайно, маємо результат – танковий взвод, який тільки закінчив виконання вправ, показав високу навченість і тактичну грамотність,зазначив командувач Сухопутних Військ Збройних Сил України генерал-полковник Олександр Сирський.

Змагання кращих танкових взводів продовжуються. 

 

Служба зв’язків з громадськістю Командування Сухопутних Військ ЗС України


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також