«Текстильник» з комфортом

1713 0

Ми у соцмережах:

«Текстильник» з комфортом

У міському Палаці культури «Текстильник» триває ремонт. Саме завершують роботи у великій залі на понад 700 місць — залишилося тільки застелити ковролін та розставити крісла. Першими комфорт оцінять глядачі «Західної ліги сміху» — на відкритті нового сезону 31 серпня. А от оновлених вбиралень та гардеробної доведеться почекати аж до наступного року.

текстильник ремонт Анатолій Чугуєвець, директор міського Палацу культури «Текстильник»:

— Тим часом взялися за другий поверх — у малій залі циклюємо паркет, який потім покриють лаком. Також замінимо вікна на пластикові, поставимо 200 крісел, оздобимо сцену. А ще приводимо до ладу хол перед малою залою та коридор — тендер на це виграв підприємець Сергій Хомич за 144,8 тисячі гривень. Після ремонту у малій залі так само можна буде проводити концерти, семінари, фестивалі. Зокрема, нею зацікавилися організатори молодшої ліги КВК. Ще плануємо утеплити та пофарбувати ту стіну палацу, що виходить до вулиці Клима Савура. А в наступному році маємо взятися за ремонт туалетів, гардеробу, входу до «Текстильника» і холу. Та сподіваємося, що глядачам уже буде тепліше та зручніше, бо ще торік ми капітально відремонтували дах та замінили систему опалення.
мала зала Текстильник_фото Максименка Цікаво, що під час демонтажу старих крісел у «Текстильнику» знайшли загублену любовну записку учасників обласного з'їзду компартії 1970-1980-х, в якій «таємничу незнайомку» з 21 ряду запрошує на побачення «Містер Ікс».
Олена РАКС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також