Тендерна мафія, проблеми з чоловіком та рівненське море

1582 0

Ми у соцмережах:

Тендерна мафія, проблеми з чоловіком та рівненське море

На першій сторінці завтрашнього номера газети «Рівне вечірнє» читайте про «тендерну мафію» - фірми, які освоюють бюджетні кошти на Рівненщині і які вже навіть АМКУ визнав «своїми».

Ми розповімо про наслідки потопу у Рівному та як можна зарадити новому, про парк у Червоних Горах, ремонт трьох головних вулиць Рівного та узаконену «їжу з коліс».

Ви дізнаєтеся, як будуватимуть новий торговий центр на Боярці, чому депутатка вимагає закрити одне з кладовищ у місті, як понесе покарання за чоловіка директорка комунального закладу та хто стане новим власником хай-тек будівлі у центрі Рівного.

Ми розповімо, чому незабаром нікому буде працювати, який лист написала у Київ багаторічна рівненська депутатка,  що робитимуть без мандатів нардепи, які програли вибори 21 липня, та як у ДТП на Рівненщині втрапив полісмен.

Ми розкажемо, хто з кандидатів у народні депутати від Рівного має політичні амбіції на місцеві вибори та чому Ситник не приїхав на суд у Сарни, про трагедію з комбайнером у Корецькому районі, ремонт дороги до Білого озера та відкриття нової школи у поліському селі.

А ще ви дізнаєтеся, як рівненські лікарі за кілька годин можуть поставити на ноги людину після інсульту та чому пізно боротися з борщівником.

Шукайте свіжий номер «Рівне вечірнє» у газетних кіосках міста вже зранку. Також ви можете передплатити електронну версію видання.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також