Теніс - не вид атракціонів у парку Шевченка: рівнянин вимагає передати корти у «Спорт для всіх»

799 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

Щоб в подальшому можна було зробити реконструкцію.

Старі тенісні корти біля "Ліону" у міському парку Шевченка давно потребують оновлення, однак до серйозного ремонту справа досі не дійшла. Нещодавно рівнянин Юрій Ходаковський написав міському голові петицію, у якій просив створити робочу групу з вивчення цього питання. Його звернення швидко набрало 250 голосів і потрапило на стіл Олександра Третяка. Однак у своїй офіційній відповіді очільник Рівного відписав, що видатки на реконструкцію у 2022-2023 роках були передбачені, але не виділялися у зв'язку з військовим станом.

Ця відповідь анітрохи не задовольнила давнього шанувальника тенісу. Тож Юрій Ходаковський подав міському голові нову петицію. У ній пропонує передати тенісні корти з міського об'єднання парків культури і відпочинку до КЗ "Рівненський міський центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх":

 " Теніс у Рівному має розвиватися, як вид спорту і для сімейного відпочинку, а не як вид атракціонів у парку Т.Г. Шевченка. Теніс, як вид спорту у Рівному, має працювати для підвищення ролі фізичної культури і спорту у всебічному розвитку особистості, зміцненні здоров’я, формування здорового способу життя, а також психологічного та фізичного відновлення військових, переселенців та членів їх сімей", - вважає автор петиції.

Що це дало би? За словами Юрія Ходаковського, в подальшому "Спорт для всіх" зможе заключити договори з громадськими організаціями, а ті допоможуть залучити на реконструкцію грантові кошти - тобто, можна буде обійтися і без грошей з міського бюджету.

Нагадаємо, щоб ця електронна петиція потрапила на розгляд міського голови, необхідно зібрати 250 голосів. Наразі її підписало уже понад півтори сотні рівнян. Підтримати петицію можна на сайті міської ради Рівного.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також