Рівненські спортсмени хочуть реконструкції тенісних кортів у парку ім. Шевченка

1232 0

Ми у соцмережах:

Фото ілюстративне

Таку електронну петицію міському голові подав Юрій Ходаковський.

Про те, що старі корти в центральному парку міста потребують реконструкції, говорять уже не перший рік. Але особливих зрушень поки немає. Вочевидь, через це автор петиції вирішив нагадати про проблему міській владі:

- Асфальтовані тенісні корти у парку ім. Т.Г Шевченка перебувають у жахливому, занедбаному стані. Займатися дітям і дорослим тенісом небезпечно. Ці корти потрібно реконструювати відповідно до сучасних стандартів. Необхідно зробити міський спортивний тенісний центр європейського рівня. У Рівному не розроблена стратегія розвитку тенісу як виду спорту. Міському голові Олександру Третяку пропонується своїм розпорядженням створити робочу групу для вивчення цього питання і внесення дієвих пропозицій. До складу робочої групи мають увійти фахівці відповідних управлінь, депутати міської ради. А також пропоную до складу робочої групи включити Андрійчука Юрія Богдановича, Доліч Нателу Джемалівну, Клічука Святослава Володимировича, Маркова Романа Сергійовича, Марчишина Юрія Тарасовича, Паладійчука Сергія Богдановича, Ходаковського Юрія Леонідовича, Якимчука Олександра Миколайовича.

На часі це чи ні - вирішувати рівнянам. Наразі звернення набрало на свою підтримку уже понад 80 голосів. Та щоб міський голова розглянув його і надав відповідь, необхідні 250 підписів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також