Тенісист Беккер — на рівненських кортах

1718 0

Ми у соцмережах:

Тенісист Беккер — на рівненських кортах

Чоловічий тенісний турнір "Rivne Cup" із призовим фондом 10 тисяч доларів у ці дні проходить на кортах клубу "Софія-Стар". Цей турнір відноситься до категорії Ф'ючерс, найнижчої серед професійних чоловічих змагань (далі йдуть Челенджер, Мастерс та турніри Великого Шолома). Втім, для України це подія неабияка. Такі ж Ф'ючерси цього року отримали Черкаси та Київ.

Змагання такого рівня наше місто приймає вперше. З врахуванням кваліфікації участь в них беруть 88 тенісистів. Географія учасників досить широка — США, Аргентина, Японія, Франція, Німеччина, Болгарія, Росія, Польща. 2014-34_p12_03

Ріхард Беккер
Першим сіяним на турнірі є німець Ріхард Беккер. 23-річний однофамілець відомого німецького тенісиста має 381-й номер у світовому рейтингу. Другий сіяний француз Констан Лестьєн (№516 у світі), третій — одесит Вадим Алексеєнко (№541). Єдиний рівнянин на турнірі Микола Лещинський зміг успішно подолати кваліфікацію, але в основній сітці програв вже у першому раунді. Володимир Момотюк, директор кортів клубу "Софія-Стар":
— Завдяки президенту нашого клубу Володимиру Ковальцю та його доньці Софії про рівненський теніс знають в Європі та світі. Коли ми погодилися прийняти ці змагання, до нас приїздили з інспекцією представники Міжнародної тенісної федерації. Все обдивились і дали згоду. Думаю, що це лише початок. Впевнений, в майбутньому будемо приймати турніри ще вищого рівня. Це дуже важливо, адже змагаючись з іноземцями, отримують можливість підтягнутися і українські тенісисти.
Турнір "Rivne Cup" проходить як в одиночному, так і парному розряді. Фінал серед пар заплановано на п'ятницю, а в одиночному розряді — на неділю.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також