Тероборонівці Волині: кордон з білорусами на замку (ВІДЕО)

4556 0

Ми у соцмережах:

Тероборонівці Волині: кордон з білорусами на замку (ВІДЕО)

У сусідній Білорусі добігають кінця військові навчання, а диктатор Лукашенко продовжує сипати погрозами на адресу України. От тільки тут на його армію чекають лише кулі, вогонь та смерть. Якщо вона таки ризикне перетнути український кордон. Так говорять бійці Волинської тероборони.

Вони надійно окопалися в поліських лісах, наготували для ворога купу пекельних сюрпризів і готові будь-якої миті дати окупантам відсіч. Та й так, що мало не здасться. Бо ж захищають свій рідний край і відступати їм просто нікуди.

На сторожі і українське військо. Бо ж наші бійці добре знають, що самопроголошений президент Білорусі Лукашенко перебуває в повній залежності від Росії і, щоб утримати владу, готовий виконати будь-яку забаганку Путіна. Навіть якщо це буде наказ на пряме вторгнення в Україну. От тільки для білоруського диктатора ця авантюра, без сумніву, скінчиться повним провалом, адже українська армія влаштує пекельний прийом усім, хто ризикне перетнути наш державний кордон.

Яка зараз ситуація на білоруському кордоні, до чого готуються військові і які настрої у місцевих? Про це далі у сюжеті - рівненського журналіста Володимира Миколайчука на телеканалі Україна 24.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також