Тетяну Литвинову, яка вбила свого чоловіка, судитимуть далі у липні (ВІДЕО)

2597 0

Ми у соцмережах:

Тетяну Литвинову, яка вбила свого чоловіка, судитимуть далі у липні (ВІДЕО)

Нагадаємо, випадок стався ще у лютому 2017 року. Підозрюють Тетяну Литвинову у тому, що вона зарізала свого чоловіка, перукаря Сергія Литвинова. Потому залишила 2-ох малолітніх дітей та втекла закордон. Звідти її невдовзі повернули та помістили до СІЗО. Минув четвертий рік, а вироку суду вона не почула й досі.

На якій стадії розгляду зараз перебуває справа та чому засідання постійно переносять, повідомляє Рівне1.
Після тривалої відсутності на судових засіданнях обвинувачена Тетяна Литвинова таки з'являється. Правда, приходить не особисто, а вмикається по відео-зв'язку із Рівненського слідчого ізолятора. Натомість, не прийшли на судове засідання уже потерпілі. 

Але разом з тим, прокурор просить вирішити питання щодо продовження запобіжного заходу для обвинуваченої Тетяни Литвиінової. Як її адвокат, так і сама обвинувачена проти цього не заперечують.

Тож прокурор вкотре аргументує, чому Тетяні Литвиновій потрібно продовжити запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Втім, адвокат обвинуваченої це клопотання заперечує. Спростовуючи це тим, що її клієнтка за датою скоєння злочину підпадає під дію "закону Савченко". А за ним день перебування в СІЗО рахують за два. І з цього виходить, що ніби-то уже відсиділа вона не 4, а 8 років. А санкція її статті передбачає ув'язнення від 7 до 15 років. Тому переховуватись від слідства Тетяні Литвиновій не потрібно.

Проте судді прийняли рішення продовжити Тетяні Литвиновій тримання під вартою ще на 60 діб. Разом з тим відклали розгляд справи до 12 липня. Сподіваючись, що потерпілі до цього часу вирішать усі свої справи.  

Читайте також: Тетяну Литвинову, яка зарізала свого чоловіка, знову не судили. Цього разу - через коронавірус , 

Була вбивцею — стане «святою»!

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також