«Ти наш ангел-охоронець». Відомий фітнес-блогер Дмитро Стужук помер від коронавірусу

1169 0

Ми у соцмережах:

«Ти наш ангел-охоронець». Відомий фітнес-блогер Дмитро Стужук помер від коронавірусу

Фітнес-блогер і мама трьох дітей Софія Стужук виклала пост, в якому зворушливо попрощалася з колишнім чоловіком Дмитром Стужуком. Його не стало в п’ятницю через ускладнення на серце від Covid-19.

У свій профіль в Instagram вдова блогера виклала спільне фото з чоловіком і дітьми. У коментарі до нього вона написала слова подяки Дмитру і попрощалася з ним.

«Я прийшла до тебе маленькою 19-літньою Сонічкою, а пішла дорослою і незалежною Софією Стужук. Так, у нас не склалися стосунки. Так, було багато проблем. Але ці стосунки дали так багато нам. Ми стільки всього з тобою прожили і пережили. Ти був поруч і в горі, і в радості. Ти навчив мене так багато чому. Я на все життя залишуся тобі вдячна за наших трьох прекрасних дітей. За весь безцінний досвід. І за те, ким я з тобою стала. Ти зустрів мене зовсім юною. Звичайним 19-літнім дівчиськом, студенткою 2-го курсу. Полюбив мене, як умів. Забрав до себе і дбав так, як умів. Ти дав так багато мені уроків.

Я з тобою виросла. Я з тобою стала мамою трьох прекрасних дітей і навіть одного небесного. Я з тобою навчилася приймати важливі рішення. Я з тобою навчилася бути дорослою і незалежною. Я з тобою стала самодостатньою. Я з тобою знайшла свої травми і болі. Я знайшла над чим працювати. Я знайшла точки зростання. Я трансформувалася божевільно. Я стала Софією Стужук.

Я постійно придумувала щось нове і змінювала думку мільйон разів, а ти все приймав. На будь-який мій рух ти погоджувався, в основному, з ентузіазмом. Завжди підтримував будь-які мої ідеї, завжди вислуховував, прислухався і намагався зрозуміти. Ти був зі мною в найскладніші і найпрекрасніші моменти мого життя.

Ми з тобою прожили найпрекрасніший досвід на світі народження наших дітей. І твоя підтримка була безцінна. Так, ти ніколи не дружив з камерою і сам мені про це говорив. Але в житті ти завжди направляв мене і часто давав мені потрібні і мудрі поради. За нашими плечима залишилися 6 років повних подій. Десятки подорожей, купа емоцій.

Господи, як же мені гірко, що ти не прислухався до мене стосовно здоров’я. Але ми завжди поважали вибори один одного. Ми вже більше не були разом, але від цього мені боляче не менше. Мені так шкода. Мені дуже шкода. Дякую тобі за все, важливий мій чоловік, мій головний учитель, мій провідник, батько моїх дітей. Ти наш ангел-охоронець і твоя любов завжди буде оберігати наших янголят. Як же боляче усвідомлювати. Світла тобі пам’ять, Діма Стужук
", — написала колишня дружина блогера.

Раніше в своєму останньому пості в Instagram Дмитро Стужук написав, що не вірив в коронавірус, поки не захворів сам. Про це раніше заявляла і його дружина, яка писала про те, що небезпека цієї хвороби «явно перебільшена».

Софія Стужук говорила, що небезпека коронавірусу перебільшена .

У сторіс блогер пояснила, що коронавірус не є смертельно небезпечним для здорових людей. У Дмитра були проблеми з серцем, тому хвороба дала ускладнення саме на нього. Це і призвело до летального результату.


Нагадаємо, Софія і Дмитро Стужук були разом 6 років. У шлюбі у пари народилися троє дітей — Давид, Лола і Олівія. Також пара разом пережила завмерлу вагітність.

Останні півроку блогери не були разом, але офіційно вони не встигли розлучитися, оскільки наймолодшій доньці ще не виповнився один рік.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також