Топ товарів для здорового, спокійного сну

775 0

Ми у соцмережах:

Топ товарів для здорового, спокійного сну

Здоровий сон – який він? Про нього багато говорять, але тих, хто дійсно швидко засинає та має спокійний, якісний сон, небагато.

Що робити? Як покращити процес засинання:

♦ Увага на оточуюче середовище – ретельно вибирайте матрац, піжаму, подушку, постільну білизну (натуральні, дихаючі і вбираючі тканини прекрасно допомагають регулювати температуру тіла і , як наслідок, міцно спати), та все інше, що може визивати незручності під час нічного відпочинку.

♦ Препарати для регулювання циркадних ритмів замість седативних – через прийом заспокійливих препаратів можна почувати себе на наступний день мляво, краще зробити ставку на добавки з антиоксидантною дією.

♦ Уповільнення – ввечері рівень стресу у людини зашкалює, тому перед сном потрібно уповільнитися: виключити всі джерела стресової інформації, залишити тільки ті, що можуть заспокоїти. Півгодини для розслаблення у кімнаті з приглушеним світлом буде достатньо. Така обстановка подає сигнал клітинам тіла, що пора відпочивати. Уповільнюйте тіло і розум, уникайте будь-якої стимуляції.

Топ товарів для здорового, спокійного сну

Жінки тривожніші за чоловіків. Вважається, що це через відмінності в хімічному складі мозку, гормональних коливаннях. Репродуктивні процеси в житті жінки супроводжуються гормональними змінами, що пов'язують з тривожністю.

Збільшення кількості естрогену і прогестерону під час циклу часто впливають на настрій. Тому дуже важливо, щоб в особливі дні був максимальний захист – це знизить рівень тривоги і забезпечить необхідний рівень комфорту. В інтернет-магазині МЕЙКАП, за посиланням: https://makeup.com.ua/categorys/1015247/ можна знайти найкращі гігієнічні засоби, які забезпечать умови для спокійного сну. Слідкуйте за акціями виробників, щоб купувати таку продукцію за зниженими цінами.

Товари, що позитивно впливають на якість сну:

♦ Маска на очі – при відсутності світла люди засинають швидше і міцно сплять всю ніч. Якщо світло, навіть від невеликого світлодіода на телевізорі, потрапить на сітківку, пробудяться фоторецептори і призведуть мозок у робочий стан. Маска для очей повністю блокує потрапляння світла, а значить, покращує показники синтезу мелатоніну.

♦ Мелатонін – потужний антиоксидант, який захищає клітини від переродження, від аутоімунних захворювань. Щоб мелатонін почав інтенсивно вироблятися, досить нерухомо полежати в темряві, а в період регулювання процесу засинання, можна приймати мелатонін у капсулах.

♦ Масажер для ніг – масаж стоп після тривалого робочого дня допомагає добре розслабитися і зменшити напруження м'язів в нижніх кінцівках та у всьому тілі. Вечірній масаж ніг зменшує занепокоєння, допомагає поліпшити якість сну.

♦ Масажний пояс на плечі, шию, спину – тканини в цих зонах найбільше схильні до дегенеративних змін, здавлення нервів, судин і м'язових волокон. Масаж шийної зони знімає напругу, зажими, підвищує стресостійкість, полегшує засинання.

 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також