Тренди літа: найпопулярніші моделі жіночих шортів у магазині одягу Betega

239 0

Ми у соцмережах:

Тренди літа: найпопулярніші моделі жіночих шортів у магазині одягу Betega

Для жінки вкрай важливо виглядати привабливо та модно. Адже такий зовнішній вигляд надає відчуття впевненості в собі та надихає ставати більш успішною. Сучасний інтернет магазин жіночого одягу Betega пропонує до уваги різноманітні моделі шортів для жінок від провідних виробників. В магазині кожна зможе знайти річ саме для себе.

Найбільш затребувані види шортів, моделі та бренди цього літа

Літній тренд шортів можна умовно розділити на 5 категорій.

  1. Короткі спортивні. Так жінка може показати, наскільки вона спортивна та доглядає за собою. Носіння таких шортів являється найбільш позитивним та лояльним способом похизуватися собою перед багатьма. Найбільш популярним брендом є Nike.
  2. Джинсові. Практичні та стильні, за ними легко доглядати та їх можна компонувати з різноманітними елементами гардеробу. Завдяки цьому вони підходять до будь-якого образу. Особливої уваги в даній категорії заслуговує виробник Jennyfer. Він відрізняється сучасним та практичним дизайном й вмінням відходити від канонів.
  3. style="margin-bottom: 0.7em; margin-left: 2.5em; line-height: 1.5;" type="1"Велосипедки. Зручний та цікавий варіант. Ліпше всього пасують до довгої футболки. Частіше за все обирають набір з топом від бренду SHEIN або Jennyfer.
  4. Кльош. Ідеальний варіант для тих, хто ще довів талію до стрункості та хоче мати витончений вигляд. Вони гарно пасують як до піджаків, так і до топів, футболок та майок. Їх можна сміливо вдягати як на офіційні події, так і на вечірки, тому такий тип шортів обов’язково має бути в гардеробі кожної красуні.
  5. Бермуди. Більш вільний тип, який можна одягати з піджаками та топами. Вони підкреслюють лінію вигину тіла та дарують відчуття легкості.

Також можна обрати універсальну модель, яка буде поєднувати в собі різні елементи від провідних типажів шортів.

Популярні трендові виробники

Щоб ваші літні шорти довго вам служили необхідно обирати моделі від перевірених виробників. Найбільшою довірою багатьох жінок світу користуються такі бренди:

  • H&M – головною метою бренду є доступність та різноманітність модельного ряду;
  • Zara – для них характерні стильні та провідні дизайни;
  • Forever 21 – має досить широкий та багатогранний асортимент;
  • Topshop – славиться креативними моделями;
  • Adidas – найбільш підходить для спорту, головною особливістю являється висока якість матеріалу;
  • Nike – ергономічність, практичність та комфорт завжди асоціюється з іменем даного бренду;
  • Levi's – пропонує великий виріб джинсових шортів на будь-який смак та для будь-якої події;
  • Free People – користується популярністю у жінок, які більшу частину життя присвятили творчості та свободі;
  • Urban Outfitters – відрізняється оригінальністю, завдяки чому найчастіше обирається саме молоддю.

При виборі важливо орієнтуватися на призначення та враховувати особисті вподобання. Наприклад, для спорту часто купують Nike або Adidas. Але моделі цих двох компаній, насправді, дуже відрізняються одна від одної. Тому необхідно підбирати саме на свій смак, а не по рекомендаціях та рецензіях інших.

Завжди в тренді: обираємо шорти правильно

Обираючи шорти жіночі, важливо враховувати власну статуру та фактуру. Адже придбати популярну модель недостатньо, вона повинна гарно сидіти, не сковувати рухів та бути комфортною в будь-яких ситуаціях.

Під час вибору необхідно звертати увагу на:

  • матеріал речей – він повинен відповідати меті носіння, наприклад, для спорту матеріал повинен дихати, для домашнього використання потрібно брати з більш натуральних тканин, на кшталт бавовни або льону;
  • дизайн – вам повинно бути комфортно в шортах обраного стилю, також він повинен підходити під ваш стиль життя;
  • розмір – важливо обирати тільки те, що буде вірно сидіти на фігурі, не заважаючи рухливості й не спадаючи;
  • довжину – більш консервативні варіанти зазвичай мають довжину до коліна, проте для надто спекотної погоди краще обирати або будь-які короткі варіанти, або довгі, але з максимально дихаючої тканини;
  • призначення – якщо плануєте в даних шортах займатися спортом, то ліпшими моделями будуть ті, які мають вбудовані трусики або спеціальну сітку, а для виходів на променад краще купувати більш тонкі й елегантні варіанти;
  • вартість – не варто купувати надто дешеві варіанти, адже вони можуть мати слабкий шов, але й занадто дорогі не завжди відповідають дійсності.

Під час вибору краще почитати відгуки про вподобані моделі в інтернеті та домовитися про примірку до оплати. Наприклад, при купівлі онлайн ліпше замовити накладеним платежем та поміряти шорти на відділенні. Це допоможе дізнатися їх рівень комфортності індивідуально для вас.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також