ТОВ «Верхівськ Хліб» – підприємство, засноване у 2024 році, спеціалізується на виробництві хлібобулочних та кондитерських виробів. Щодня тут виготовляють 7–8 тонн хліба, а загальний асортимент налічує близько 50 видів. На підприємстві працює 44 людини, продукція реалізується у межах району.

Окрім основної діяльності тут переробляють зернові, виготовляють сухарі та печиво.
ТОВ «Рівненський комбінат святкових прикрас» – сучасне підприємство, засноване у 2013 році під брендом «Добрик».

Спеціалізується на виробництві солодких прикрас, топінгів, льодяників та кремів для професійного і домашнього використання. У штаті працює 47 працівників, середня заробітна плата становить 18 тис. грн, а топові кондитери отримують понад 20 тис. грн. Асортимент налічує близько 500 позицій, продукція представлена у понад 400 торгових точках України, а 20% експортується до Румунії, Польщі та Великої Британії.
.jpg)
ТОВ «МПП Делікатес» – м’ясопереробне підприємство. Займається виготовленням ковбасних виробів. На виробництві працює 20 людей. Продукцію реалізують у Рівненській та Львівській областях.

«Такі підприємства є прикладом ефективного розвитку бізнесу на місцях. Вони не лише забезпечують роботою місцевих мешканців, а й наповнюють бюджет громади та району. Важливо, що наявність місцевих виробників харчових продуктів зменшує залежність від імпорту та забезпечує мешканців свіжою та якісною продукцією, що є запорукою продовольчої безпеки», – зазначив Юрій Колос.






