Трьох людей з доріг забрали у лікарні

2191 0

Ми у соцмережах:

Трьох людей з доріг забрали у лікарні

Дорожньо-транспортні пригоди із потерпілими сталися 15 жовтня у Рівному, Сарненському і Рокитнівському районах. До лікарні із травмами госпіталізували двох дорослих та шестирічну дитину.

Близько першої години ночі у селі Ясногірка Сарненського району 24-річний місцевий житель, керуючи мотоциклом «Shineray», під час зустрічного роз'їзду допустив виїзд транспортного засобу за межі проїзної частини вправо із подальшим перекиданням у кювет. Потерпілого із численними переломами госпіталізували до лікарні.

На перехресті вулиці Шевченка та проспекту Миру у Рівному 61-річний житель Рівненського району наїхав автомобілем  «Шеврове Авео»  на 61-річного жителя обласного центру. Під час ДТП чоловік знаходився на нерегульованому пішохідному переході, за попередньою інформацією, перебував у стані сп’яніння. Пішохода із переломом основи черепа госпіталізували до лікарні.

Того ж дня у селі Глинне Рокитнівського району 24-річний місцевий мешканець, керуючи автомобілем «ВАЗ-2101», наїхав на шестирічну дитину. Хлопчик у цей час знаходися біля паркану будинку, де проживає. Малолітнього із переломом кістки тазу госпіталізували до лікарні.

За усіма фактами порушення правил безпеки дорожнього руху розпочато досудове розслідування. У водіїв відібрано зразки крові для перевірки на стан сп’яніння, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також