Троян приїхав на нараду і на весілля Мерчука

2601 0

Ми у соцмережах:

Троян приїхав на нараду і на весілля Мерчука

У Рівному заступник міністра внутрішніх справ провів робочу зустріч із керівництвом поліції двох областей і привітав шефа патрульної поліції Сергія Мерчука з одруженням..

Сьогодні на Рівненщині перебував заступник міністра внутрішніх справ України Вадим Троян. В обласному управлінні поліції він зустрівся із керівництвом Головних управлінь Нацполіції у Рівненській та Тернопільській областях та обговорив із правоохоронцями територіальних підрозділів питання координації та взаємодії у протидії злочинності, проведенні превентивних заходів та окреслив пріоритетні напрями роботи відомства на сьогодні.

Троян наголосив присутнім на запланованих і прийнятих Верховною радою змінах у законодавчих актах, що регламентують діяльність поліції, та безумовному дотриманні дисципліни та законності особовим складом.

Шефа Рівненської поліції Валерія Самчука на цій нараді не було, бо він нині перебуває у відпустці,  а управлінням поліції замість нього керує Сергій Волков. 

Але І Самчука, і Трояна сьогодні бачили у Свято -Покровському соборі. Вони приїхали туди вітати  шефа патрульної поліції Рівненщини Сергія Мерчука та його кохану Галину з одруженням. Молодят вінчав особисто  архієпископ Іларіон. А згодом молоде подружжя вітали у соцмережах колеги та друзі. 

Нагадаємо, що керівнику патрульної поліції Рівненщини Сергію Мерчуку,  який був бійцем “Азову” і мав позивний "Звіробій", 27 років. Він родом з Волині. З квітня 2015 керує патрульними поліцейськими на Рівненщині. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також