"Це найгірше завершення матчу на Ролан Гаррос". Завацька через проблеми з ракеткою програла в Парижі

850 0

Ми у соцмережах:

Катаріна Завацька не мала жодної нормальної ракетки, щоб дограти матч.

Українська тенісистка Катаріна Завацька вперше брала участь в основній сітці турніру Ролан Гаррос в Парижі, її суперницею була восьма ракетка світу, повідомляє Суспільне. Перший сет Катаріна несподівано виграла, у другому - суперниця зрівняла рахунок. А в третій партії розпочалося те, що Катаріна сама назвала "найгіршим завершенням матчу в історії Ролан Гаррос". 

Що сталося
У середині третього сету Катаріна Завацька порвала струни на усіх своїх ракетках, у неї не залишилося жодної нормальної ракетки. Усе це трапилося упродовж 10 хвилин.

Усього в Катаріни було три ракетки: спершу вона порвала одну, тоді взяла іншу, але струни на ній теж порвалася. Як пізніше зізналася сама тенісистка, коли вона порвала першу ракетку, то "не подумала про те, що треба віддати їх на натяжку". Упродовж третього сету в неї порвалися всі три ракетки, тож їй довелося просити ракетку в тренера.

Як розвивалася ситуація
Коли тренер передав ракетку Катаріні, українка не стримувала сліз.

 


Завацька, за її ж словами, мріяла дебютувати на Ролан Гаррос, але закінчилося усе зовсім не так як вона, напевно, планувала. Їй довелося догравати матч не своєю ракеткою, а ракеткою іншої фірми. Відтак, в третьому сеті Завацька не виграла жодного гейму - 0:6.

 

Як вона сказала після матчу, це найгірше завершення матчу за всю історію Ролан Гаррос.

"Третій сет - це взагалі окрема історія. Це щось нереальне сталося з цими ракетками, я порвала їх усі! Нещодавно я поміняла струни: тепер це наполовину мої струни, наполовину - гібрид. Я віддала на натяжку їх перед матчем, у мене було три нові ракетки, і я абсолютно не розумію, як таке могло статися саме на цьому турнірі. Сподіваюся, що штрафу (від фірми "Yonex", чиїми ракетками користується Завацька за те, що вона догравала матч ракеткою іншого виробника) не буде, і в "Yonex" всі зрозуміють, тому що це було найгірше закінчення матчу в історії Ролан Гаррос, - каже Завацька
Також у своєму "Instagram" Катаріна написала, що дякує команді за підтримку та назвала потрібними ці випробування, щоб це її загартувало в майбутньому. Проте при цьому всьому, вона задоволена рівнем гри, оскільки їй довелося протистояти серйозній суперниці.

 

 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Got some unforgettable experience from today’s day in terms of emotions,situation,mental spirit and toughness Still hard to believe what happened today exactly.. to lose this way is maybe one of the most frustrating things which could happen to a tennis player ,specially on the first main draw match on your favorite tournament ,unfortunately I broke all the strings on all of my racquets and finished the third set with my coach’s racquet . Not the way I wanted it to end .. Very unlucky but on the other side happy about my level of the match. I guess I have to go through those trials to become stronger and these tough moments will temper me . Thanks to my team for all the support! Thank you #rolandgarros??????#always#in#my#heart Получила не забываемый опыт от сегодняшнего дня, с точки зрения эмоций,ситуации,умственного духа,стойкости. Все ещё трудно поверить что именно произошло сегодня .. проиграть таким образом ,возможно ,одно из самых худших вещей которые могут случится с теннисистом ,особенно в первом матче в основной сетке твоего любимого турнира ,к сожалению я порвала все струны на всех своих ракетках и играла третий сет ракеткой тренера. Не так бы я хотела закончить матч. Очень не повезло но с другой стороны довольна своим уровнем игры сегодня. Думаю что мне нужно пройти через эти испытания что бы стать сильнее и все эти тяжелые моменты закаляют меня. Спасибо моей команде за их поддержку! Спасибо #rolandgarros?? ????#всегда#в#моем#сердце

Допис, поширений Katarina Zavatska???????? (@katya_zavatska_)


Що відомо
Катаріна Завацька - шестиразова переможниця турнірів Міжнародної федерації тенісу. У 2019-му році вона перемогла на змаганнях ITF W100 у Франції.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також