Циклони принесуть на Рівненщину трохи снігу

1513 0

Ми у соцмережах:

Фото ілюстративне

Але без великих морозів.

Найближчими днями на Рівненщині збережеться нестійкий характер погоди,  яку зумовить серія циклонів, що переміщуються по півночі Європи, - кажуть в обласному центрі з гідрометеорології.                                 
 
Отож, 23 січня нашу погоду визначатиме скандинавський циклон та його атмосферні фронти. Буде хмарно з проясненнями. Часом опади переважно у вигляді мокрого снігу. Слабке налипання мокрого снігу; вночі та вранці слабка ожеледь, слабкий туман.  На дорогах ожеледиця. Вітер південний, 7-12м/с, вночі та вранці пориви 15-18м/с.
Температура вночі  від 2° тепла  до 3° морозу, вдень від 1° морозу до 4 °тепла;                                              
 У Рівному вночі 0-2° морозу, вдень 1-3° тепла.   
24 січня черговий циклон з центром над Балтійським морем обумовить хмарну погоду  з проясненнями. Часом сніг та мокрий сніг. Слабке налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12м/с, вдень місцями пориви 15-20м/с. Температура  вночі -3,+2º, вдень -1,+4º.  Атмосферний тиск буде падати.                                                                
 
25 січня все той же циклон, але з центром над Білоруссю обумовить хмарну погоду з проясненнями. Мокрий сніг з дощем.  На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 7-12 м/с, пориви 15-20м/с.Температура вночі -3,+2º, вдень  -1,+4º . Атмосферний тиск буде падати. 
                                                                                                                 
26 січня в тиловій холодній частині циклону очікується вночі сніг, вдень місцями невеликий сніг. Температура  вночі  0-5º морозу,  вдень  -3,+2º. Атмосферний тиск буде  рости.                                                           
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також