ЦВК оприлюднила прізвища ще п’ятьох мажоритарників від Рівненщини

4737 0

Ми у соцмережах:

Роман Алексійчук. Фото - сайту ВСЕ

Станом на ранок 24 червня на сайті ЦВК було зареєстровано 24 кандидати у народні депутати від мажоритарних округів Рівненщини.

Про 19-х, які подали свої документи раніше, ми вже писали. На вихідних ЦВК додала прізвища ще п’ятьох претендентів на нардепство.

У 152-му окрузі (Рівне) зареєструвався кандидатом у нардепи 34-річний самовисуванець Роман Алексійчук, голова правління ОСББ «Мій дім» на вулиці Тихій,7 у Рівному та членом «Партії громади об'єднаних власників багатоквартирних будинків, будівельників та будівельних організацій".

Зареєструвалася кандидаткою від 155-го округу (Дубровицький, Рокитнівський, Володимирецький та Зарічненський райони) 37-річна київська адвокатка Олена Бура, яка родом з Вараша.

Олена Бура. Фото - з її сторінки у Facebook

І одразу трьох кандидатів ЦВК зареєструвала у 156-му окрузі (Сарненський, Березнівський та Костопільський райони).

Балотується від округу 30-річний костопільчанин Тарас Гречко, начальник юридичного відділу приватного навчально-виробничого підприємства "Автопромбуд". Пан Гречко –  член партії «Справедливість» Валентина Наливайченка, проте на вибори йде як самовисуванець.

Тарас Гречкою Фото - з його сторінки у Facebook

Зареєструвався кандидатом 48-річний  житель Сарн Сергій Лаврущенко, власник та директор сільськогосподарського підприємства "Койот Д".

Сергій Лаврущенко. Фото - з його сторінки у Фейсбуці

А також від партії «Голос» у 156-му окрузі балотується 31-річний депутат Клесівської ОТГ та приватний підприємець Андрій Пехотін.

 Андрій Пехотін


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також