ЦВК зареєструвала 19 кандидатів у нардепи від Рівненщини

6527 1

Ми у соцмережах:

Зліва - Василь Яніцький, посередині - Лариса Кирикович. Обоє - кандидати від 155-го округу на Рівненщині

Станом на обід 22 червня на сайті Центральної виборчої комісії зареєстровано 19 кандидатів у народні депутати від мажоритарних округів на Рівненщині. Волинська, Чернівецька та Рівненська області наразі мають найменше кандидатів-мажоритарників.

Найбільша конкуренція на Рівненщині – у 155-му окрузі (найбільш північні райони області). Там вже зареєстровано шість кандидатів. Окрім Віктора М’ялика та Адама Жуковського, про яких ми писали раніше, зареєструвалася 44-річна киянка та народна депутатка від «Самопомочі» Вікторія Войціцька, яка на ці вибори йде від «Голосу».

Вікторія Войціцька

Також в окрузі балотується 51-річна волонтерка та командирка медичної служби відділу батальйону Української добровольчої армії Лариса Кирикович, якій дали позивний «Мама». Жінка уже на пенсії та проживає у Зарічному. Пані Кирикович йде як самовисуванка.

Лариса Кирикович

Документи подав, що було очікувано, 46-річний чинний нардеп Василь Яніцький, який також родом з Зарічного, проте живе у Києві.

Василь Яніцький. Фото - з його стоірнки у Facebook

Висунув свою кандидатуру у 155 окрузі і 52-річний директор комунального підприємства облради «Управляння майновим комплексом» Валентин Кирилюк. Пан Кирилюк – родом з Дубровицького району, проте живе у Рівному та є головою обласного осередку партії «Основа» Сергія Тарути.

Валентин Кирилюк

Уже п’ятеро кандидатів у 152-му окрузі у Рівному. Окрім голови ОДА Олексія Муляренка, екс-директора «Санкому» Святослава Єтушенка та адвоката Миколи Бляшина, ЦВК зареєструвала 39-річного підприємця Михайла Кириллова, який був головою Рівненської облради після Революції Гідності (2014-2015 роки), а на сьогодні є позафракційним депутатом ради.

Михайло Кириллов

Також документи подав 56-річний лікар-травматолог міської лікарні Рівного та командир рівненських добровольців Роман Коваль.

Роман Коваль

Новий кандидат з’явився у 153-му (центральні райони області) окрузі – чинний нардеп від «Народного фронту» Юрій Вознюк. На ці вибори 39-річний п.Вознюк балотується як самовисуванець. Нагадаємо, що Юрій Вознюк є народним депутатом двох останніх скликань. Окрім нього, в окрузі раніше подали документи підприємець Віктор Щербачук та адвокат Павло Нікітюк.

Юрій Вознюк

Троє кандидатів також вже є у 154-му окрузі (південні райони області). Окрім чинного нардепа Олександра Дехтярчука, свої документи подав 36-річний нині безробітний Володимир Ковальчук, який кілька місяців у 2015-2016 роках  був головою Рівненської облради, а до грудня 2018-го – її депутатом. Пана Ковальчука, нагадаємо, Радикальна партія, яку він покинув, позбавила мандату, проте екс-депутат судиться за своє депутатство.

Володимир Ковальчук

Також документи подав до ЦВК 36-річний позафракційний депутат облради та головний лікар Здолбунівської ЦРЛ Владислав Сухляк.

Владислав Сухляк

Два кандидати залишається у 156-му окрузі: голова Рівненської облради Олександр Данильчук та депутат облради і костопільський бізнесмен Василь Кльоп.

Нагадаємо, вчора "Слуга народу" оприлюднила список мажоритарників на Рівненщині, які йтимуть від партії на вибори 21 липня.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також