Турнір відіграли, а гравців так і не набрали

1215 0

Ми у соцмережах:

Турнір відіграли, а гравців так і не набрали

Громадська спілка продовжує створювати у Рівному професійний футбольний клуб. Упродовж двох днів на стадіоні «Авангард» проходив міні-турнір, мета якого — відібрати у «Верес» гравців.

Спробувати свої сили до нашого обласного центру приїхали футболісти з Кривого Рогу, Києва, Луцька, Хмельницького та, звісно, з Рівненщини. Загалом зібралося сорок претендентів, які зіграли кілька міні-матчів. Раніше керівники «Вересу» обіцяли, що після цього відбіркового турніру вони визначаться зі складом. Але, судячи з усього, про склад, який з наскоку виграє другу лігу, як і про омріяні 20 тисяч членів клубу, поки що говорити зарано. Переглядав гравців тренер Костопільського спортліцею Микола Філін, який погодився допомогти клубу на громадських засадах. Микола Філін:

— У цьому міні-турнірі взяло участь приблизно 40 футболістів. Загалом же ми переглянули понад 120. Переважно це були хлопці 1995-1996 р.н. Серед них чимало перспективних, які б могли увійти до другої команди. Їм потрібен час. Більш досвідчених переглянути не вдалося, адже усі вони задіяні в командах. Ось фінішує перше коло в чемпіонаті області, треба буде з ними говорити, переконувати... Можливо, чоловік десять з відібраних і «потягнуть» другу лігу. Але треба ще шукати гравців. Нині по Україні грає майже 60 вихованців тільки Костопільського спортліцею. Є чимало гравців пристойного рівня у чемпіонаті області. Усе залежить від фінансування.
Поки що місцеві гравці, які брали участь у турнірі, по вівторках і четвергах тренуватимуться, а вже 17 червня розпочнеться 12-денний збір. Під час цього збору, як розповів виконавчий директор громадської спілки «Футбольний клуб «Верес-Рівне» Євген Донцов, одних гравців відсіватимуть, інших — додаватимуть. Загалом планують провести таких 2-3 збори.
Сергій ТАТАРЕНКО.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також