В аналізах водія БМВ, який спричинив смертельну ДТП, виявили наркотик

6242 0

Ми у соцмережах:

В аналізах водія БМВ, який спричинив смертельну ДТП, виявили наркотик

За результатами лабораторного дослідження відібраних біологічних матеріалів 37-річного підозрюваного у вчиненні смертельної ДТП у його сечі виявлено наркотичну речовину — первітин.

Нагадаємо, внаслідок автопригоди 18 квітня поблизу села Великий Житин загинула пасажирка ВАЗу - восьмимісячне немовля, а її 19-річну матір із політравмою та переломом таза госпіталізували до Рівненської обласної клінічної лікарні.

Крім того, у салоні автомобіля ВАЗ перебувало ще троє пасажирів — родичі молодої сім’ї. Їх після надання медичної допомоги відпустили.

Водія БМВ одразу затримали та повідомили про підозру в порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого. Суд задовольнив клопотання слідчого та обрав 37-річному підозрюваному запобіжний захід - тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави.

Водії відповідно до огляду на стан алкогольного сп’яніння за допомогою алкотестера «Драгер» були тверезі, однак у них відібрали зразки крові.

У рамках кримінального провадження призначено низку експертних досліджень, зокрема, і судово-медичні експертизи. Їхні результати та інші докази встановлять істину у справі, а відтак – і ступінь винуватості підозрюваного у ДТП.

Підозрюваний жодних показів не дає, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також