У БМВ знайшли мішок бурштину

1385 0

Ми у соцмережах:

У БМВ знайшли мішок бурштину

На Волині поліцейські вилучили майже 20 кг бурштину.

Учора на автодорозі поблизу села Ситниця співробітники Маневицького відділу поліції за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль «БМВ» під керуванням 28-річного жителя Вараша Рівненської області. У багажнику поліцейські виявили мішок із камінням, схожим на бурштин-сирець.

Правопорушника зупинили співробітники групи реагування патрульної поліції. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Маневицького відділу поліції. Правоохоронці вилучили бурштин-сирець загальною вагою близько 20 кг. та направили його до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Сектор комунікації поліції Волинської області повідомляє, що правоохоронці поводять першочергові слідчі заходи в рамках кримінального провадження, розпочатого за фактом порушення встановлених правил використання надр. Санкція  ч. 2 статті  240 Кримінального кодексу України передбачає за це покарання -  штраф у розмірі від 6,8 тис. грн. до 11,9 тис. грн. , або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також