У боржника забрали трактор

1208 1

Ми у соцмережах:

У боржника забрали трактор

Сплачувати аліменти на утримання трьох своїх дітей мешканець Корецького району повинен з 2010 року. Але чоловік не надто сумлінно виконував свій батьківський обов’язок і платив кошти на утримання дітей нерегулярно. У неплатника виник борг у розмірі 6700 гривень.

Відповідно до Закону #ЧужихДітейНеБуває, щодо боржника винесли постанови про обмеження у праві виїзду за межі України, у праві керування транспортними засобами, користування зброєю та у праві полювання.

Крім того, державні виконавці Корецького районного відділу ДВС Головного територіального управління юстиції у Рівненській області в рамках роботи мобільних груп із ліквідації заборгованості зі сплати аліментів виїхали до місця проживання боржника.

Чоловік ніде не працює. Але має у власності трактор та причіп. Тож державним виконавцям довелося описати трактор. Якщо найближчими днями боржник не погасить борг, то транспортний засіб виставлять на продаж через електронні торги СЕТАМ, – розповів старший державний виконавець Корецького районного відділу ДВС Роман Власюк. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також