У Червоних Горах знайшли вільні ділянки

1335 0

Ми у соцмережах:

У Червоних Горах знайшли вільні ділянки

Земельною ділянкою для зведення індивідуальних житлових будинків зможе незабаром порадувати 17 рівнян, які перебувають у черзі, міська влада Рівного. Ці ділянки розташовані у мікрорайоні «Червоні Гори».

Ці ділянки «знайшлися», коли у місті зайнялися пошуком землі для родин, в яких виховується шестеро й більше дітей. — Був розроблений проект детального планування мікрорайону «Червоні Гори», і після того як на ньому були позначені дороги, будівлі, з’ясувалося, що тут є 74 ділянки, на яких можна зводити індивідуальні житлові будинки, — пояснив голова земельної комісії міськради Руслан Мальований. — 57 з них вирішили віддати багатодітним родинам. Решту ділянок буде розподілено між людьми, які перебувають у позачерговій та першочерговій черзі. Тобто їх отримають люди з таких категорій, як інваліди, «чорнобильці», «афганці», ветерани тощо. Коли ці ділянки зможемо розподілити? Буду наполягати на тому, щоб зробити це до Нового року, аби черговики, які найдовше чекають на ділянки, до свята отримали такий подарунок. До речі, напевно, вперше з часу проголошення незалежності нашої держави люди, які перебувають у земельній черзі, нарешті зможуть безкоштовно стати власниками ділянок.

Мирослава ШЕРШЕНЬ.

Довідка «РВ» В черзі на отримання земельних ділянок для зведення індивідуальних житлових будинків станом на 5 листопада цього року перебувала 2141 особа. Найперші з них очікують на ділянки вже майже 20 років.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також