У Чорнобильській зоні досі гасять пожежі - уже дев`ять днів поспіль

800 0

Ми у соцмережах:

У Чорнобильській зоні досі гасять пожежі - уже дев`ять днів поспіль

Сьогодні у зоні відчуження та безумовного відселення все ще продовжують гасити лісові пожежі. Нагадаємо, що там працюють разом з колегами і рятувальники з Рівненщини.

- Станом на 7 год. 12 квітня у зоні відчуження та безумовного (обов’язкового) відселення підрозділами ДСНС спільно з працівниками лісової охорони ДАЗВ продовжується гасіння пожеж на території Корогодського, Котовського та Денисовецького лісництв. Спостерігається горіння трав’яного настилу та лісової підстилки окремими осередками, - йдеться у повідомленні ДСНС.

До гасіння пожеж залучено 353 особи та 89 одиниць техніки, з них від ДСНС 294 - особового складу та 64 одиниці техніки (в тому числі 3 літаки АН-32П та 2 вертольоти ДСНС, якими 11 квітня здійснено 107 скидів – 250 т води).

Як повідомляв Укрінформ, 4 квітня о 13:22 до ДСНС надійшла інформація, що в зоні відчуження та безумовного (обов’язкового) відселення поблизу с. Володимирівка Котовського лісництва виникла верхова лісова пожежа на площі 20 га. Потім зайнявся також трав’яний настил та лісова підстилка між смт Поліське та с. Володимирівка на площі близько 6,5 га та поблизу с. Рудня Осошня на площі близько 4 га. Поблизу с. Грезля Денисовецького лісництва виникла пожежа трав’яного настилу та чагарників. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також