У Дубні з травматологічного відділення винесли обладнання і інструменти (ДОПОВНЕНО)

6065 0

Ми у соцмережах:

У Дубні з травматологічного відділення винесли обладнання і інструменти (ДОПОВНЕНО)

КНП «Міська лікарня» Дубна реформує травматологічне відділення. Тут звільнили його завідувача Сергія Муху. За дивним збігом з відділення зникли цінні речі.

 Начальник обласного управління охорони здоров’я Олег Вівсянник розповів про те, що травматологічне відділення розширяють за рахунок відділення гнійної хірургії:

-          Оскільки з 1 квітня лікувально-профілактичні заклади перейшли на особливий режим фінансування, керівники лікувальних закладів несуть відповідальність за раціональне використання ресурсів і визначення структури медзакладу. У Дубенській міській лікарні прийняли рішення про розширення травматологічного відділення за рахунок зменшення хірургічної інфекції. Разом з тим, у цьому закладі працює відділення хірургії, де є блок гнійної хірургії. Саме там надаватиметься медична допомога пацієнтам травматологічного профілю з ознаками гнійної хірургії.

Тим часом в медичному закладі не вщухає скандал навколо цього відділення. Нагадаємо, 30 червня, у Дубні на зупинці неподалік міської ради побили в.о.директора КНП «Міська лікарня» Володимира Крохмаля. Напад стався після наради у міського голови з питання оптимізації кадрів у травматологічному відділенні міської лікарні. Володимир Крохмаль пішов до свого автомобіля на стоянці. Все, що відбулося далі, зафіксувала камера відеоспостереження міської ради. З автомобіля марки «Мазда» темно-синього-кольору вийшов Роман Коваль. Він підійшов до Крохмаля із погрозами «не зачіпай Серьожу, бо я тобі в морду дам» і звдав удару.

Пізніше стало відомо про звільнення завідувача травматологічним відділенням міської лікарні Дубна Сергія Мухи. Про це повідомив в.о. директора медичного закладу Володимир Крохмаль:

«Щодо звільнення пана Мухи. По-перше, Муха звільнений не з роботи, а з посади завідувача відділення (адміністративна посада) за результатами проведеного службового розслідування щодо організації протиепідемічних заходів у відділенні з попередження та поширення коронавірусної хвороби COVID-19. Після отримання на руки наказу про звільнення з посади завідувача відділення у минулий четвер, Сергій Юрійович до цього часу на роботу не з’явився. Хоча була домовленість про зустріч вже на наступний день. Натомість, під покровом ночі 2 липня, з травматологічного відділення зникли інструменти та обладнання, що перебувають на балансі лікарні, а також вартісне обладнання, яке теж перебуває в лікарні за договором позики. Розпочате службове розслідування, після початку якого частина обладнання вже повернута у відділення. За фактом крадіжки рентгенівської системи направлена заява у Дубенський відділ поліції».

На зв'язок вийшов і Сергій Муха, який надав документ (на фото) та уточнив:

-          Наказ про звільнення, а не переведення. Розрахунок бухгалтерія провела того ж дня близько 16-00. Обладнання, яке забрано, є моєю приватною власністю за яку несу матеріальну відповідальність (згідно договору). Всі документи права власності (а вони є всі) будуть надані в суді!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також