У Дубні пограбували пенсіонера, який зняв у банкоматі гроші

3125 0

Ми у соцмережах:

У Дубні пограбували пенсіонера, який зняв у банкоматі гроші

В ізоляторі тимчасового тримання перебувають двоє раніше судимих дубенчан, які вчора 31 січня, близько 17:35 в районному центрі на вулиці Забрами пограбували місцевого 83-річного чоловіка.

Поліцейські встановили, що пенсіонер у банкоматі супермаркету зняв грошові кошти, а потім — закупивши харчів, повертався додому.

 

Вже майже дістався до свого місця проживання, як двоє невідомих чоловіків ззаду штовхнули пенсіонера, від чого той упав. Зловмисники відібрали у потерпілого 1300 гривень і паспорт із кишені куртки та почали втікати.

 

На щастя, в цей час автівкою їхали двоє чоловіків, один з яких виявився працівником управління карного розшуку Волинської області. Вони кинулися наздоганяти нападників, які дорогою викинули документ із грішми. Кошти пенсіонерові повернули, а грабіжників утримували до приїзду слідчо-оперативної групи.

 

Зловмисниками виявилися 46-ти та 53-річні жителі Дубна. Обоє раніше притягувалися до кримінальної відповідальності: старший за вчинення умисного вбивства, а молодший — за крадіжки.

Обох затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення нападникам про підозру у вчиненні грабежу за попередньою змовою групою осіб за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України.

За скоєне їм загрожує позбавлення волі строком від чотирьох до шести років.

 

Відділ комунікації поліції Рівненської області

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також