У Дубровиці отримали гуманітарний вантаж з Німеччини

1611 0

Ми у соцмережах:

У Дубровиці отримали гуманітарний вантаж з Німеччини

Вантаж вагою 5,8 тонни отримали від німецького благодійного фонду "Брюкеншлаг", який співпрацює з Дубровицькою районною громадською організацією «Сила волі» уже декілька років. Це вже шоста партія допомоги від німецьких друзів упродовж кількох років нашій Дубровиччині.

Домовленості про співпрацю з німецькими благодійниками вдалося досягти завдяки активності берестівчанина Валерія Клюйка, який активно займається і організацією доставки вантажу, повідомляє Дубровицька РДА.

Голова Дубровицької райдержадміністрації Олександр Гузич відгукнувся на пропозицію надати допомогу в організаційних питаннях, керівник  району всіляко сприяє діям громадської організації «Сила Волі» в цьому напрямку, адже цього разу такий потрібний вантаж отримали ще 6-ть навчальних закладів Дубровицького району:Туменський НВК, Дубровицька школа №2 та Лютинська школа, Орв"яницький, Берестівський та Дубровицький №5 дитсадочки, а ще - Дубровицький Центр ПМСД.

Допомога включає:стільці, компютери, столи, дитячі ігри, ролятори, інвалідні візки, окуляри, шкільну дошку, дитячий одяг та ще багато іншого.

- Щиро я якую усім причетним до благородної справи, нашим і німецькій стороні, адже творити добрі справи дуже достойно. А ми дуже раді такій вагомій допомозі, це надзвичайно хороша підтримка для поповнення матеріальної бази наших закладів, - говорить голова РДА Олександр Гузич.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також