У кабінетах рівненських міліціонерів бурштин не залежується

2636 0

Ми у соцмережах:

У кабінетах рівненських міліціонерів бурштин не залежується

27 кілограмів бурштину, які зберігалися у Рівненському міськвідділі міліції, як речовий доказ ще з грудня минулого року, зникли. Замість бурштину виявили... пісок. Під підозрою — слідчі, які мали доступ до спеціальної кімнати, де зберігаються речові докази. Це вже другий випадок крадіжки бурштину з міліцейських кабінетів, який став відомий громадськості - у листопаді минулого року зникло понад 136 кілограмів бурштину.

Міліція фасад бурштин alsoread:http://rivnepost.rv.ua/showarticle.php?art=042015 Підміну бурштину, вартість якого оцінюють у майже 40 тисяч доларів, виявили у середу. Коли 30-річний киянин, з ухвалою суду, прийшов у міськвідділ, щоб забрати цей бурштин, вилучений у нього міліціонерами у грудні минулого року. Замість бурштину йому видали суміш відходів з обробки бурштину та піску. Киянин та його адвокат звинуватили рівненських міліціонерів у крадіжці. alsoread:http://www.rivnepost.rv.ua/lenta_msgshow.php?id=61152 Андрій Боровик, заступник прокурора області:

— Цей факт виявлено 8 липня під час огляду кімнати речових доказів, де зберігався бурштин-сирець, вилучений у рамках кримінального провадження за фактом незаконного використання надр. Слідчими прокуратури Рівненської області проводиться комплекс слідчих дій, спрямованих на встановлення фактичних обставин кримінального правопорушення з метою притягнення до відповідальності винних службових осіб органів внутрішніх справ.
tag:Крадіжка з міліції


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також